Tijdens mijn reizen naar betoverende oorden breng ik erg gevoelsgeladen voorwerpen mee.Die verwerk ik dan thuis,in mijn atelier tot kleurrijke schilderijen.

uit 2010 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Dansers 1

2019

Dit werk maakt deel uit van een tweeluik. Het getal 13 is geluk. De danseressen veroveren de wererd in hun theater. In 2019 heb ik samen met dichter Paul Kloeck de werken tentoongesteld in de Dieseghemhoeve te Mortsel met kunstkring Sirkel.    

Dansers 2

2019

Tweeluik; thaise danseressen voor en achter de schermen. De getallen vormen samen 13, een geluksgetal. In 2019 heb ik samen met dichter Paul Kloeck de werken tentoongesteld in de Dieseghemhoeve te Mortsel met kunstkring Sirkel.  

Het goud van de goden

2010

Thaïse krant waarop twee figuren samengebracht zijn met een levensknoop. Ook de getallen samen vormen 13 =geluk.

The news of thailand

2010

Met kranten,meegebracht van Thailand vorm ik mijn basis en dan zoek ik een evenwicht, een goede compositie en harmonie.

Hot Thailand

2010

Tijdens mijn reizen naar betoverende oorden breng ik erg gevoelsgeladen voorwerpen mee.Die verwerk ik dan thuis,in mijn atelier tot kleurrijke schilderijen.

Love To India

2010

Rechthoeken en vierkanten, gecombineerd met versieringen in goud. Jute; stempels en een krant vanuit het mooie, kleurrijke India. De boeddha met witte ogen(Jaisalmer) is zeer speciaal. De gloed van diep bruin en gebrande siena is verwerkt met lichtere tinten. Een enorm liefdevol schilderij.

Indische mystiek

2011

Symboliek, dans en schoonheid.   Ik schonk dit werk in 2011 voor het goede doel aan " Het werk der daklozen" vzw. Het project is een organisatie van " Rotary club Antwerpen Ring ". Veilingmeester Mon Bernaerts